Information

Hos oss kan du betala med friskvårdskuponger

ActiWay är marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Många av våra kunder ser användandet öka från 30 till uppemot 90 procent.

Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. Men krånglig hantering och ett otydligt friskvårdsutbud gör att alltför få utnyttjar sina friskvårdsbidrag. Vi vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag. Och under snart tio år har vi utvecklat ett framgångsrecept

Du betalar med fördel med kort hos oss.

Vi på BanBun Thaimassage vill hälsa dig välkommen till oss.


Thaimassage är en 2500 år gammal behandlingsform från Asien. Den går ut på att ta tillvara kroppens energilinjer och sträcka ut musklerna så att kroppens egna endorfinflöde skapar en balans.


Thaimassagen bidrar till att lösa kroppens blockeringar vilket lösgör smärtor och värk. Processen är mycket noggrann och exakt. Thaimassage passar alla från yngre till äldre.


Eftersom den är effektiv när det gäller djup vila och avslappning passar det väldigt bra för dom som behöver koppla av eller känner sig stressade.


Vi finns mitt i Borås på Allégatan 6, mittemot Skandic Plaza. Du kan boka tid på telefonnummer 0735 - 83 61 79 eller komma förbi.


Välkommen!